Contacto / Inscripciones  Protección de datos personales
  Utilizaremos sus datos para gestionar la cuenta de usuario. Para más información sobre el tratamiento y sus derechos, consulte la política de privacidad.

  L'estudi Reus

  L’Estudi es un centro innovador de enseñanza y formación, que nace con la intención de ser una nueva manera de ver la formación no reglada en nuestra ciudad. L’Estudi no es solo una academia, quiere ir más allá de eso. Quiere ser un centro de asesoramiento pedagógico, un lugar de formación, un espacio abierto a las entidades y asociaciones, un centro de enseñanza para jóvenes y adultos.

  977 34 61 49

  info@lestudireus.com

  Dr. Robert 24, 43201 Reus

  ESTER FARRÉ SARAÍS és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

  Fi del tractament: per interès legítim: mantenir una relació de contacte per formalitzar les inscripcions. Per consentiment de l’interessat: l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

  Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

  Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

  Drets que assisteixen l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

  Dades de contacte per exercir els seus drets:

  ESTER FARRÉ SARAÍS. Dr Robert, 24 Baixos – 43205 REUS (Tarragona). Email: info@lestudireus.com

  Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.