metode-glifing-reus-lectura-lestudi

Glifing

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

Glifing és un mètode d’entrenament de la lectura que s’aplica mitjançant un programa informàtic de format lúdic. 
Amb un seguit d’activitats presentades per en Glif, les persones amb dificultats de lectura poden entrenar-se de manera intensiva i amena alhora.
Aquest entrenament incideix en la millora de la velocitat de lectura.
La manca de fluïdesa lectora correlaciona molt significativament amb la capacitat de comprensió i en conseqüència amb el fracàs escolar.
És per això que  amb el mètode Glifing entrenem intensivament els aspectes que conformen el procés d’adquisició i automatització de la lectura: descodificació grafema – fonema, segmentació, memòria de treball, articulació, velocitat, morfosintaxi i comprensió.
El mètode Glifing també permet fer una detecció precoç de les dificultats de lectura, així com un seguiment continuat de l’evolució de cada cas.

[ultimate_modal btn_size=”md” btn_bg_color=”#21c0fc” btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”left” btn_text=”Reserva ara la teva plaça!” overlay_bg_color=”#21c0fc”]
  Protecció de dades personals

  Utilitzarem les seves dades per respondre consultes i efectuar estudis estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat

  Quin ús fem de les teves dades? (Fes click)

  ESTER FARRÉ SARAÍS és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

  • Fi del tractament: per interès legítim: mantenir una relació de contacte per formalitzar les inscripcions. Per consentiment de l’interessat: l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

  • Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

  • Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

  • Drets que assisteixen l’Usuari:

   • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

   • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu

   • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

  Dades de contacte per exercir els seus drets:

  ESTER FARRÉ SARAÍS. Dr Robert, 24 Baixos – 43205 REUS (Tarragona). Email: info@lestudireus.com

  [/ultimate_modal]